Политика конфиденциальности

Ця Політика конфіденційності персональних даних (далі — Політика конфіденційності) діє стосовно всієї інформації, яку Інтернет-магазин stolychnashop.com.ua на доменному імені stolychnashop.com.ua, може отримати про Користувача під час використання сайту Інтернет-магазину, програм і продуктів Інтернет-магазину.

1. ВИЗНАЧЕННЯ ТЕРМІНІВ

1.1 У цій Політиці конфіденційності використовуються наступні терміни:

1.1.1. «Адміністрація сайту Інтернет-магазину (далі — Адміністрація сайту)» — уповноважені співробітники на управління сайтом, що діють від імені Правомірного користувача Торгової марки і Порталу (далі — правомірний користувач), які організовують і (або) здійснюють обробку персональних даних, а також визначають цілі обробки персональних даних, склад персональних даних, які підлягають обробці, дії (операції), що здійснюються з персональними даними.

1.1.2. «Персональні дані» — будь-яка інформація, що стосується прямо або опосередковано певної або обумовленої фізичної особи (суб'єктові персональних даних).

1.1.3. «Обробка персональних даних» — будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна), витяг, використання, передачу (поширення, надання, доступ), знеособлення, блокування, видалення, знищення персональних даних.

1.1.4. «Конфіденційність персональних даних» — обов'язкова для дотримання Оператором або іншими особами, хто отримав доступ до персональних даних особи, вимога не допускати їх поширення без згоди суб'єкта персональних даних або без наявності іншої законної підстави.

1.1.5. «Користувач сайту Інтернет-магазину (далі Користувач)» — особа, яка має доступ до Сайту за допомогою мережі Інтернет і використовує Сайт інтернет-магазину.

1.1.6. «Cookies» — невеликий фрагмент даних, відправлений веб-сервером, що зберігається на комп'ютері користувача, який веб-клієнт або веб-браузер щоразу пересилає веб-серверу в HTTP-запиті при спробі відкрити сторінку відповідного сайту.

1.1.7. «IP-адреса» — унікальна мережева адреса вузла в комп'ютерній мережі, побудованій за протоколом IP.

2. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Використання Користувачем сайту Інтернет-магазину означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

2.2. Погоджуючись із використанням файлів-cookie при першому відвіданні нашого веб-сайту, відповідно до положень даних Правил, Користувач надає дозвіл на використання файлів-cookie при кожному наступному візиті.

2.3. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання сайту Інтернет-магазину.

2.4. Ця Політика конфіденційності застосовується лише до сайту Інтернет-магазину stolychnashop.com.ua. Інтернет-магазин не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланнями, доступними на сайті інтернет-магазину.

2.5. Адміністрація сайту не перевіряє правдивість персональних даних, що надаються Користувачем сайту Інтернет-магазину.

2.6. Перед тим, як розкрити на сайті персональну інформацію третьої особи, Користувач повинен отримати згоду цієї особи як на розкриття, так і на обробку цієї інформації відповідно до даних правил.

3. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

3.1. Справжня Політика конфіденційності встановлює зобов'язання Адміністрації сайту інтернет-магазину щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен на вимогу надати Адміністрації сайту при реєстрації на сайті інтернет-магазину або при оформленні замовлення для придбання Товару.

3.2. Персональні дані, що відкриті для обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на Сайті інтернет-магазину stolychnashop.com.ua в розділі Назва розділу і містять наступну інформацію:

3.2.1. прізвище, ім'я, по батькові Користувача;

3.2.2. контактний телефон Користувача;

3.2.3. адреса електронної пошти (e-mail);

3.2.4. адреса доставки Товару;

3.2.5. місце проживання Користувача.

3.3. Інтернет-магазин захищає Дані, які автоматично передаються в процесі перегляду рекламних блоків і при відвідуванні сторінок, на яких встановлено статистичний скрипт системи («піксель»):

• IP-адреса;

• інформація з cookies;

• інформація про браузер (чи іншу програму, яка здійснює доступ до показу реклами);

• час доступу;

• адреса сторінки, на якій розташовано рекламний блок;

• реферер (адреса попередньої сторінки).

3.3.1. Відключення cookies може спричинити неможливість доступу до частин сайту Інтернет-магазину, що вимагають авторизації.

3.3.2. Інтернет-магазин здійснює збір статистики про IP-адреси своїх відвідувачів. Дана інформація використовується з метою виявлення і вирішення технічних проблем, для контролю законності проведених фінансових платежів.

3.4. Будь-яка інша персональна інформація не обговорена вище (історія покупок, використовувані браузери і операційні системи і т.д.) підлягає надійному зберіганню і нерозповсюдженню за винятком випадків, передбачених в п.п. 5.2. і 5.3. цієї Політики конфіденційності.

4. МЕТА ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

4.1. Персональні дані Користувача Адміністрація сайту інтернет-магазину може використовувати для таких потреб:

4.1.1. Ідентифікація Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення замовлення і (або) укладення Договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з ukrzoloto.ua.

4.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту інтернет-магазину.

4.1.3. Встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту інтернет-магазину, надання послуг, обробки запитів і заявок від Користувача.

4.1.4. Визначення місцязнаходження Користувача для безпеки і заради запобіганню шахрайству.

4.1.5. Підтвердження правдивості та повноти персональних даних, наданих Користувачем.

4.1.6. Створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач дав згоду на створення облікового запису.

4.1.7. Сповіщення Користувача Сайту інтернет-магазину щодо статусу Замовлення.

4.1.8. Обробка і отримання платежів, підтвердження податку або податкових пільг, визначення права на отримання кредитної лінії Користувачем.

4.1.9. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки у разі виникнення проблем, що пов'язані з використанням Сайту інтернет-магазину.

4.1.10. Надання Користувачеві з його згоди інформації щодо оновлення продукції, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені Інтернет-магазину або від імені партнерів Інтернет-магазину.

4.1.11. Здійснення рекламної діяльності за згодою Користувача.

4.1.12. Надання доступу Користувачеві до сайтів або сервісів партнерів Інтернет-магазину для отримання продуктів, оновлень і послуг.

5. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

5.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну будь-яким законним способом, зокрема в інформаційних системах персональних даних через використання засобів автоматизації або без них.

5.2. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані третім особам, кур'єрським службам, організаціям поштового зв'язку, операторам електрозв'язку винятково з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті інтернет-магазину, включаючи доставку Товару.

5.3. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади лише на підставах та в порядку, що встановлені законодавством України.

5.4. У разі втрати або розголошення персональних даних Адміністрація сайту інформує Користувача щодо втрати або розголошення персональних даних.

5.5. Адміністрація сайту робить всі організаційні й технічні заходи для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

5.6. Адміністрація сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збитків або інших негативних наслідків, спричинених втратою або через розголошення персональних даних Користувача.

6. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ СТОРІН

6.1. Користувач зобов'язаний:

6.1.1. Надати необхідну інформацію щодо персональних даних для користування Сайтом інтернет-магазину.

6.1.2. Оновити, доповнити надану інформацію щодо персональних даних у разі її зміни.

6.2. Адміністрація сайту зобов'язана:

6.2.1. Використовувати отриману інформацію винятково для цілей, зазначених у п. 4 цієї Політики конфіденційності.

6.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, розголошувати персональні дані в випадках, не зазначених у даній Політиці Конфіденційності, без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача за винятком п.п. 5.2. і 5.3. цієї Політики Конфіденційності.

6.2.3. Вживати заходів обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в діловому обороті.

6.2.4. Здійснити блокування персональних даних, що стосуються відповідного Користувача, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу з захисту прав суб'єктів персональних даних на період перевірки, у разі виявлення неправдивих персональних даних або неправомірних дій.

7. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН

7.1. Адміністрація сайту, яка не виконала свої зобов'язання, несе відповідальність відповідно до законодавства України, за винятком випадків, передбачених п.п. 5.2., 5.3. і 7.2. цієї Політики Конфіденційності.

7.2. У разі втрати або розголошення Конфіденційної інформації Адміністрація сайту не несе відповідальності, якщо дана конфіденційна інформація:

7.2.1. Стала публічним надбанням до її втрати або розголошення.

7.2.2. Була отримана від третьої сторони до моменту її отримання Адміністрацією сайту.

7.2.3. Була розголошена за згодою Користувача.

8. ВИРІШЕННЯ СПОРІВ

8.1. До звернення в суд з позовом у спорах, що виникають з відносин між Користувачем сайту Інтернет-магазину і Адміністрацією сайту, обов'язковим є пред'явлення претензії (письмової пропозиції щодо добровільного врегулювання спору).

8.2. Отримувач претензії протягом 30 календарних днів з дня отримання претензії письмово повідомляє заявника щодо результатів розгляду претензії.

8.3. У разі недосягнення згоди суперечку буде передано на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ

9.1. Адміністрація сайту має право вносити зміни в Політику конфіденційності без згоди Користувача.

9.2. Нова Політика конфіденційності набирає чинності з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

Новый пароль
Соглашение об использовании конфиденциальной информации

Я, Користувач сайту «Столична ювелірна фабрика», діючи добровільно, законно, усвідомлено, маючи всі необхідні права та повноваження, виступаючи суб’єктом персональних даних та відповідно до вимог чинного законодавства України у сфері захисту персональних даних, надаю команді Компанії «Столична ювелірна фабрика», Володільцю персональних даних, згоду та дозвіл на обробку, збір, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання та поширення (розповсюдження, реалізацію, передачу), знеособлення персональних даних, у тому числі конфіденційної інформації про моє ПІБ, адресу, номеру телефону, адресу електронної пошти, та будь-яких інших персональних даних, добровільно наданих Користувачем, ір-адреси, з яких здійснюється доступ до сайту, інші дані, що фіксуються та містяться у електронно-обчислювальних системах, що обслуговують сайт), відповідно до п. 6 ст. 6 та п.1.1. ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних» з метою ідентифікації, аутентифікації, авторизації Користувача, для надання Користувачеві послуг, в тому числі: інформування Користувача стосовно послуг сайту, послуг та продукції «Столичної ювелірної фабрики», надання відповідей на запити та повідомлення Користувача, надсилання Користувачу інформаційних та рекламно-маркетингових матеріалів, комерційних пропозицій, таргетингу інформаційних та/або рекламно-маркетингових матеріалів, проведення статистичних досліджень, перевірки, дослідження та аналізу даних, удосконалення послуг сайту, послуг та продукції Компанії, розробки та впровадження нових послуг та продукції, планування, прогнозування, моніторингу та контролю, реалізації переддоговірних, договірних, позадоговірних, комерційних, цивільних, господарських та інших відносин, прав та зобов’язань, що виникають або можуть виникнути між Користувачем та Компанією «Столична ювелірна фабрика» на момент надання цієї згоди та/або можуть виникнути в майбутньому, або у зв'язку із такими відносинами, правами та зобов’язаннями, а так само з метою використання при захисті прав та інтересів розповсюджувачів продукції «Столична ювелірна фабрика», виконання дій та процедур, що необхідні для належного функціонування сайту. Користувач розуміє, усвідомлює та погоджується, що обробка його персональних даних починається з моменту реєстрації Користувача на сайті та/або з моменту проставлення відмітки про надання згоди на обробку персональних даних Користувача, а також що обробка даних (в тому числі – їх збір, одержання, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, зміна/оновлення, блокування, знеособлення, знищення, передача чи надання доступу третім особам без додаткового повідомлення, включаючи передачу органам державної влади та самоврядування у встановлених законодавством випадках. Згідно з Законом України «Про захист персональних даних», Користувач має право:

• знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;

• отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;

• на доступ до своїх персональних даних;

o отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

o пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

o на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

o звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого ВР з прав людини або до суду;

o застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

o вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

o відкликати згоду на обробку персональних даних;

o знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

o на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Ця згода діє безстроково. Користувач має право відкликати або змінити дану згоду шляхом направлення письмового повідомлення не менше ніж за 90 (дев'яносто) днів до передбачуваної дати відкликання/зміни цієї згоди на юридичну адресу Компанії або на електронну адресу. Відкликання/зміна згоди не матиме зворотної сили щодо персональних даних, що пройшли обробку до вступу в силу такого відкликання/зміни. Компанія «Столична ювелірна фабрика» вживає усіх необхідних заходів для захисту персональних даних Користувача відповідно до чинного законодавства у сфері захисту персональних даних.

вход
Забыли пароль?

Мы отправили на адрес

письмо с инструкцией по восстановлению пароля

Регистрация
корзина Спасибо за Ваш выбор!
Лимит корзины

К сожалению, в корзину больше 4-х товаров не помещается. Но их можно добавить в избранное!

Вы действительно хотите удалить отзыв?
Перезвоните мне

Оставьте свои данные, мы свяжемся с Вами в ближайшее время

Спасибо за обращение, наши менеджеры свяжутся с Вами в ближайшее время

сообщить о наличии

Оставьте свои данные, и мы сообщим когда товар появится в наличии

Спасибо!

Вы первым узнаете о наличии товара

Быстрый заказ

Оставьте свои данные, мы свяжемся с Вами в ближайшее время.

Спасибо!

Мы свяжемся с вами в ближайшее время